Kuva Oleg Laptev, Unsplash

SET tarjoaa jäsenilleen neuvottelutaitokoulutusta

EDIT: KURSSI ON TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE OSOITTEESEEN SET@TEME.FI

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine? Miten puhua rahasta?

Luovilla aloilla moni pitää sopimuksia ja neuvottelemista alan ikävimpänä asiana, ja jopa ammatin varjopuolena. Niiltä ei kuitenkaan voi välttyä, jos haluaa toimia ammattimaisesti. Tässä neuvottelukoulutuksessa käydään läpi neuvottelutyylejä ja neuvottelijoiden persoonallisia eroja, sekä tutustutaan neuvottelijan ”työkalupakkiin”. Vinkkien avulla osallistujat oppivat valmistautumaan neuvotteluun, keskustelemaan sopimuksen ehdoista luovasti sekä kiinnittämään huomiota selkeän sopimuksen tekemiseen ja hyvään yhteistyöhön myös sopimuksen syntymisen jälkeen. Konkreettisten harjoitusten avulla vahvistetaan luovan työn tekijän omaa neuvotteluosaamista.

Koulutuksen vetää syksyllä 2017 julkaistun ”Artisti maksaa – neuvotteluopas luoville aloille” -tietokirjan kirjoittaja, Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkö ja Lehtinen Legal Oy:n toimitusjohtaja Lottaliina Pokkinen.

Koulutus järjestetään to 30.11.2017 klo.16-20 Teatterikulmassa (Meritullinkatu 33 A) Komedia -salissa, 2krs (käynti sisäpihalle, hissillä toiseen kerrokseen).

Koulutus on tarkoitettu SET:n ja SELO:n jäsenille ja sen hinta 35 euroa. Ilmoittautuminen on sitova ja koulutuksen mahtuu yhteensä 20 osallistujaa. Ole siis nopea

Saat viikon kuluessa vahvistusviestin, jonka yhteydessä maksutiedot.

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..