Kuva Charles Deluvio, Unsplash

PITCH YOUR ART-koulutus

Miksi taidetta ja luovaa osaamista pitäisi pitchata? Millainen on vakuuttava pitchaus?

Koulutus ei ainoastaan valmenna siihen, miten esimerkiksi käsikirjoitus- tai ohjelmaidea pitchataan, vaan koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia kertomaan omasta työstään, ideastaan tai osaamisestaan kiinnostavasti. Tule rohkeasti mukaan!

La 30.3. klo 11-14

Klo 11-12.30

Elsa Ervasti kertoo valmennuksessaan hyviä pitchauksen esimerkkejä luovilta aloilta sekä valmentaa osallistujia valmistamaan pitchauksen sekä esittämään sen koeyleisölle. Valmennuksessa huomioidaan luovan työn erityispiirteet sekä luovan alan, elokuva- ja mediatyön tekijöiden pitchauksen tilanteita. Pitchausta käydään läpi hyvien pitch-puheiden ja videoesimerkkien avulla.

Klo 12.30-14

Osallistujien oma esitys rakennetaan workshop-osuudessa, jossa käydään läpi pitchin tarkempi sisältö ja rakenne, tarinankerrontataidot, äänen ja kehonkäyttö, tunneilmaisu ja vuorovaikutus yleisöön. Erilaisia pitchaustilanteita käydään läpi miettimällä monipuolisia kohderyhmiä. Osallistujat pääsevät esittämään omat pitchinsä muille osallistujille. Elsa on valmentanut satoja start-upeja ja luovan alan yrittäjiä pitchaus-tapahtumiin. Elsa rohkaisee soveltamaan luovaa osaamista uudenlaisten yhteistöiden syntymiseksi.

Ennakkotehtävä:

Voit lähettää osallistumisesi yhteydessä lyhyen kuvauksen osaamisestasi tai koulutuksestasi esim. ”oneliner” (max. 160 merkkiä).

Osallistujamäärä max. 25 hklöä

Valmentaja: Elsa Ervasti, FM,TeM

Ajankohta: la 30.3. klo 11-14. Teatterikulma 2 krs. Komedia-Sali (Meritullinkatu 33 A).

Hinta: Kurssi maksaa 20 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tilille FI04 5541 2820 0001 32 /SET, viestikenttään: kurssimaksu.

Sitovat ilmoittautumiset: https://www.webropolsurveys.com/S/DD520D197B498640.par

Ilmoittautuminen menee automaattisesti kiinni, kun kurssi on täynnä. Sen jälkeen voit ilmoittautua varasijalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen set@teme.fi

Lisätietoja: set@teme.fi

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Temen uutiskirje on kenen tahansa tilattavissa maksuttomasti. Kirje räätälöidään Temen kotisivujen ajankohtaisen sisällön pohjalta kuudesti vuodessa ja toimitetaan tilaajan sähköpostiin..