SVÄV:n jäsenkesäkirje

maanantai, 26 kesäkuu 2017 08:16

Hyvä SVÄV:n jäsen!

Yksi näytäntövuosi on jälleen takana ja useimmilla ansaitut vuosilomat edessä. Tässä vielä ennen heinäkuuta kootusti muutamia ajankohtaisia asioita.

SVÄV 25 VUOTTA

Järjestömme 25-vuotisjuhlaa vietetään yhdessä 80-vuotiaan STST:n (Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry) kanssa la 9.9.2017 klo 18–04 Helsingissä. Toivottavasti nähdään syksyllä sankoin joukoin Kaisaniemessä 25-vuotijuhlien merkeissä! Temeläisille illan hinta on 25 euroa, ja tarjolla on muun muassa kuohuvaa, buffet-illallinen, musiikkia (Jaakko Laitinen & Väärä Raha sekä dj levy) ja kosolti kollegoita. Jos sinulla on ohjelma-/muisteluehdotuksia tai puheita tarjolla, laita oitis sähköpostia osoitteeseen:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisäksi tulossa on juhlaseminaari 18.11.2017 Helsingissä. Lisätietoa tulossa!

SVÄV:N HALLITUS

Kertauksen vuoksi, vuosikokouksessa valitussa SVÄV-hallituksessa vaikuttavat tällä hetkellä: Hannu Hauta-aho, Tiiti Hynninen (varapj.), Kimmo Karjunen, Raisa Kilpeläinen (pj), Maura Korhonen (varapj.)Vespa Laine, Antti Puumalainen ja Tomi Suovankoski.

Opiskelijoita edustavat: Ville Aalto, Jenni Horton, Niklas Nybom ja Jussi Rusanen.

Meihin voi  akuuteissa järjestöasioissa olla yhteydessä myös kesällä. (Ja Temen toimisto on kiinni lomien vuoksi kesällä vain viikolla 29.)

TEMEN VIESTINNÄSTÄ

Temessä on käynnissä viestintäuudistus. Tiedossa on muun muassa uudet verkkosivut, Meteli-verkkolehti ja sosiaalisen median päivitystä. Odotamme innolla viestinnän päivityksen tuomia uusia tuulia.

Liity sinäkin SVÄV:n Facebook-sivuille sekä Temen Facebook-seuraajaksi ja tule osaksi ajankohtaista uutisvirtaa.

TIETOA VUOSILOMASTA

Tässä Temen juristin Mirkka Kivilehdon kokoamaa muistin virkistystä vuosilomasta:

http://www.teme.fi/tyoelama/juristin-blogi/3015-muistin-virkistysta-vuosilomasta.html#.WTU6ghGIBjM

TEATTERIKESÄN SEMINAARI

Tampereen Teatterikesän kaikille avoimessa seminaarissa, jota Teme on mukana järjestämässä, tarkastellaan nuoria ja teatteria. Otsikko on Nuori katsoja ja nuori tekijä. Puheenvuoroissa pohditaan nuoria sekä yleisöinä että teatterin tekijöinä. Mikä nuoria kiinnostaa teatterissa ja miten nuoret ammattilaiset näkevät alan tilanteen ja tulevaisuuden?

Seminaari järjestetään pe 11.8. klo 10–13.15 Tampereen Teatterissa. Seminaariin on vapaa pääsy.

Lisätietoa: https://www.tinfo.fi/documents/yhteisseminaarin_ohjelma_2017.pdf

SVÄV:N KOKOUS TEATTERIKESÄSSÄ

SVÄV-hallitus kokoustaa Tampereella, Telakalla ke 9.8.2017 klo 11. Jos olet paikalla ja kiinnostaa tulla mukaan kokoukseen, olet tervetullut!

Onnistuneita festivaalikeikkoja, antoisia lomapäiviä ja kaunista kesää toivottaa,

SVÄV-hallitus

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Osallistu keskusteluun

Lisää kommentti

Ilmoita minulle uusista kommenteista