Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista-sivulla 6 osiota: Tunne oikeutesi, toiminnanjohtajan ja juristin blogit, uutisia, lausunnot ja tapahtumat.

Lue lisää

Neuvonta

Teme auttaa työelämätaidoissa luovilla aloilla. Opit hinnoittelemaan työsi ja neuvottelemaan sopimuksesi - oletpa palkansaaja, itsensätyöllistäjä tai opiskelija.

Lue lisää

Yhteystiedot

Puhelinajat ma-to klo 12.30 – 15.30; sähköpostilla tavoitat soittoaikojen ulkopuolellakin.
Uusi osoite: John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki (Kuljetusliittojen ovesta 4. krs)

YhteyStIEDOT
valmistaudu yhteydenottoon 
e-asiointIIN
LASKUtustiedot

Tästä on kyse lakoissa #PainavaSyy

Jos sinulle on vielä epäselvää, miksi SAK:lainen ay-liike lakkoilee, niin lue tämä tiivistelmä. SAK jäsenliittoineen vastustaa hallituksen työelämän ja toimeentulon heikennyksiä: asumistukia leikataan, työttömyysturvaa heikennetään monin tavoin ja siitä poistuvat suojaosa ja lapsikorotukset, lakko-oikeutta rajoitetaan, irtisanomista helpotetaan, palkkaneuvottelut pyritään pakottamaan ns. yleiseen linjaan, mikä jäädyttää mm. naisvaltaiset matalapalkka-alat palkkakuoppiinsa. Leikkaukset lisäävät köyhyyttä, eivät työpaikkoja. Tätä me vastustamme lakoilla.
Lue lisää >

Teme on solidaarinen lakoille, sillä hallituksen toimet ovat historiallisen rajuja

On vaikea nähdä synkempää aikaa, kun katsoo hallituksen toimia. Massiivisten työelämäheikennysten ohella leikataan valtion tukea kulttuurille hyvin lyhytnäköisellä politiikalla. Hallitus ei ole saanut eduskuntavaaleissa mandaattia murtaa pohjoismaista työmarkkinamalliamme ja hyvinvointivaltiotamme. Siksi SAK:lainen liittokenttä, Teme mukaan lukien, haluaa saada hallituksen neuvottelupöytään sopimaan asioista.
Lue lisää

Työtä kaikille


Tyotakaikille.fi on Temen kehittelemä työtori, joka palvelee luovien alojen ammattilaisia ja työnantajia ilmaiseksi. Palvelussa voi hakea työntekijää ja työpaikkaa, ilmoittaa avoimista työpaikoista sekä perustaa omat esittelysivustonsa. Palvelu on suomen- ja englanninkielinen. Se opastaa kuinka toimia laillisesti Suomen työlainsäädännön kanssa.

Tutustu palveluun >

Tilaa uutiskirje

Saat Temen ajankohtaiset asiat sähköpostiisi neljästi vuodessa.